Op zoek naar een gezond gewicht dat blijft?

Heb je al van alles geprobeerd maar verval je steeds in oude gewoontes? Samen met mij als voedingscoach van PS. food & lifestyle krijg je grip op een gezonde levensstijl.

Benefit Praktijk voor gewichtsbeheersing
Benefit Praktijk voor gewichtsbeheersing

Lekker én gezond eten

Ik leer jou de balans te vinden tussen lekker én gezond eten. Een eetpatroon dat eenvoudig past in je dagelijks leven waardoor je het makkelijk kunt volhouden.

Jouw eigen coach
Ik begrijp dat het aanpassen van je eetpatroon pittig kan zijn. Ik stel een persoonlijk plan op en motiveer je bij moeilijke momenten, maar ik ben er ook om successen te vieren!

Unieke app
Om jou zo goed mogelijk te ondersteunen tijdens het programma kun je ook gebruik maken van onze app.

Uitgebreide na begeleiding
Ook na het behalen van je doel sta ik als coach nog voor je klaar en leer jij om je gezonde eetpatroon dit keer ook écht vast te houden.

Het PS. food & lifestyle programma is ontwikkeld door diëtisten.

Wat eet je dan precies?

Gedurende het programma ga je niet minder eten, maar anders: minder koolhydraten en meer eiwitten.

Met ongeveer zes eetmomenten per dag eet je uitgebalanceerd, gevarieerd én lekker. Je combineert PS. food & lifestyle producten met groenten, vlees en vis. Wij leren jou om te genieten op een verantwoorde manier!

Wat kun je verwachten?

Wat kost het PS. food & lifestyle programma?

Dit is per persoon verschillend en afhankelijk van je startgewicht. Als je wilt starten maak je een afspraak met je PS. food & lifestyle voedingscoach voor een intake die ongeveer een uur in beslag neemt. Je coach overlegt samen met jou welk streefgewicht je wilt bereiken. Een PS. food & lifestyle maaltijd of eetmoment kost ca. €2,94. Heb je vijf producten per dag nodig dan ben je €14,70 per dag en ongeveer €100,- per week kwijt in de eerste fase. Deze producten vervangen voor het grootste deel de voeding die je normaal bij de supermarkt koopt, deze kosten kun je er dus eigenlijk vanaf trekken.

Door de grote hoeveelheid eiwit in de PS. food & lifestyle producten behoud je je spiermassa, waardoor je bij het afvallen gewicht in vet verliest en geen spiermassa. De kosten van de wekelijkse begeleiding zijn hierin inbegrepen. In de volgende fasen bouw je het aantal PS. food & lifestyle producten af. Uiteindelijk ga je over naar normale voeding, je coach begeleidt je nog een jaar zodat je je leert om je streefgewicht te behouden. Het is namelijk heel erg belangrijk ook in die fase de juiste voeding in te nemen om geen jojo-effect te krijgen.

Je start met een starterspakket met daarin 7 dag doosjes. Het starterspakket kost €159,- en bevat naast 42 producten ook het kookboek ‘Koolhydraatarm genieten’, een shaker en vitamine- en mineralensupplementen. Zodra je gewenste gewicht is bereikt nemen de producten per dag af, maar blijft de begeleiding bestaan.

Benefit Praktijk voor gewichtsbeheersing
Benefit Praktijk voor gewichtsbeheersing

Waarom de app?

Om jou zo goed mogelijk te ondersteunen tijdens het PS. food & lifestyle programma kun je vanaf nu ook gebruik maken van onze app. Zodra je met het programma start, krijg je een eigen account waarmee je kunt inloggen in de app. Volg je momenteel het programma? Log dan in met jouw ‘Mijn PS.’ account.

Alles wat je nodig hebt en wilt weten, overzichtelijk in een app. Samen gaan we aan de slag met het bereiken van jouw doel!