Welkom!

Wat leuk dat je op mijn site terecht bent gekomen. Ik ben Rietje Stienstra en sinds 2012 ben ik gecertificeerd coach van PS. food & lifestyle. Ik coach vanuit Sint Annaparochie.

PS. food & lifestyle staat voor gezonde voeding, variatie in smaak, mogelijkheden en voor aandacht voor jou en je doel.

Wil je meer weten over PS. food & lifestyle? 

Rietje Stienstra Benefit - Praktijk voor gewichtbeheersing

Ik weet dat afvallen soms een hele strijd kan zijn en niet altijd even gemakkelijk is. Door samen te gaan werken aan haalbare doelen sta je er niet alleen voor. Ik denk graag met je mee, onderzoek samen met jou wat voor jou zou kunnen werken en ondersteun/motiveer je waar nodig is. 

Ik ben er niet alleen om je aan te moedigen, maar ook om de successen die je behaald te vieren.  
Als je je doel hebt behaald sta ik ook nog voor je klaar om een eetpatroon te zoeken die goed aansluit zodat jij je goed en fit kunt blijven voelen.  

Ik heb in de afgelopen jaren al veel mooie resultaten gezien en ontzettend leuke contacten opgebouwd. Wat ik vaak terug hoor is dat klanten zich gezien en gehoord voelen, dat ik goed bereikbaar ben voor vragen/opmerkingen, dat ik flexibel ben en niet snel oordeel en vooral dat door de juiste steun afvallen succesvol kan zijn. 

Mocht je vragen hebben of een keer kennis willen maken, mail of bel me dan even. Dan plannen we samen een afspraak in en kan ik in een persoonlijk gesprek nog een en ander toelichten.
Je kunt ook hieronder het contactformulier invullen. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op!

Graag tot ziens!