Ervaringen

Benefit Praktijk voor gewichtsbeheersing

"Mijn levensstijl is compleet veranderd!"

Yvonne Fehling v. Nimwegen 68 jaar uit Hellevoetsluis

Eind november 2021 ben ik officieel begonnen. Het starterspakket van PS. food & lifestyle vond ik heel fijn, zo kan je al veel producten uitproberen. Ik merkte dat ik de eerste twee weken wel even moest inkomen, maar daarna ging het eigenlijk vanzelf. Naast het aanpassen van mijn voedingspatroon ben ik ook gaan sporten, bewegen onder begeleiding.

Mijn startgewicht was 98,4 kg en m’n lengte 1.61 m. Ik ben nu totaal 32 kg afgevallen en ik voel me super goed! Ik ben mijn coach onwijs dankbaar voor de goede begeleiding. Mijn levensstijl is compleet veranderd en dat vind ik fantastisch! Ik ben nu gezond bezig en gebruik de producten van PS. life om mijn gewicht te behouden.

Benefit Praktijk voor gewichtsbeheersing

"Het ging zo makkelijk, dat ik al snel mijn doel heb aangescherpt!"

Hilda Klip 63 jaar uit Herwijnen

Na een kennismakingsgesprek was het zover: op naar 6 kilo minder! Op mijn 62-jarige leeftijd, vond ik dat zelf wel voldoende. Het was heel fijn om wekelijks een gesprekje te hebben met mijn coach. Als ik in de loop van de week tegen moeilijkheden aanliep kon ik dat snel aan haar voorleggen, zo hielp ze mij het programma steeds verder eigen te maken.

Inmiddels ben ik geen 6, maar 19 kilo lichter. Het ging zo makkelijk dat ik na de 6 kilo besloot door te gaan. Mijn coach heeft me niet alleen goed geadviseerd en gesteund bij het afvallen, maar ook toen ik het na 18 kilo echt wel voldoende vond. Ik bleef namelijk maar afvallen en ook toen gaf ze mij hele goede, praktische adviezen.