Ervaringen

"Van 4XL naar XL"

Hans Zijlstra

Toen ik in 2022 voor de zoveelste keer een maat groter moest halen voor mijn polo’s besloot ik voor mezelf dat ik er genoeg van had. Ik wist wel dat ik een ongezond gewicht had, maar moest met mijn neus in de feiten worden gedrukt om de knop om te zetten.

Na een full body scan bij mijn sportschool stond het dan zwart op wit. De realiteit was schrikbarend, de cijfers logen niet. Ik woog 150,8 kg, en mijn vetpercentage was gevaarlijk hoog.

Ik besloot rond te kijken naar mijn mogelijkheden om gewicht te verliezen en kwam zo bij PS food & lifestyle uit. Samen met mijn coach Rietje ging ik de uitdaging aan, en ik besefte me dat het een rotperiode was om in te beginnen. Het was midden november: bet Sinterklaasfeest en de kerst stonden voor de deur maar ik moest en zou nu beginnen. De knop was om, en dus ging ik er met de volle 100% voor.

Naast het aanpassen van mijn voedingspatroon begon ik ook weer 2x in de week te sporten, waardoor ik in een halfjaar tijd van 150kg naar 115kg ben gegaan. Dankzij mijn coach heb ik dit voedingspatroon kunnen volhouden, en konden we zelfs oplossingen bedenken voor mijn onregelmatige werktijden.

Het fijne aan PS food & lifestyle is dat er een groot assortiment is waaruit je kan kiezen en je daardoor veel kunt variëren. Daarnaast krijg je veel informatie mee naar huis over voeding die is toegestaan voor het avondeten en zijn er ook complete menu’s/recepten te vinden.

Nu ik 35kg ben afgevallen sta ik weer een stuk beter in bet leven, ik voel me fitter, positiever en kan weer met een lach op mijn gezicht winkelen.

"Wat een fijne manier van afvallen!"

Karen Verweij

Op aanraden van een collega ben ik in 2016 begonnen met PS.
Wat vond ik dit een fijne manier van afvallen!

6 eetmomenten en niet hoeven nadenken wat je neemt.

Ik werd vakkundig ondersteund door Rietje, een fijne en lieve coach die altijd alle tijd voor je neemt. In een half jaar viel ik 20 kilo af en ik was dolblij!

Ik bleef nog onder controle bij Rietje en kwam af en toe wat aan en soms wat af. Na de Corona periode, de ziekte en overlijden van mijn man en wat gezondheidsproblemen bemerkte ik dat ik weer te veel woog. Na verschillende pogingen om af te vallen, zag ik dat het op deze manier niet lukte.


Ik ben eind februari weer begonnen met PS en het bevalt me weer prima. Ik val gestaag af en het resultaat is al goed te zien.Bijkomend voordeel is dat ik minder last heb van mijn Fibromyalgie

Ik ga nog eventjes door.
Karen

Benefit Praktijk voor gewichtsbeheersing

"Mijn levensstijl is compleet veranderd!"

Yvonne Fehling v. Nimwegen 68 jaar uit Hellevoetsluis

Eind november 2021 ben ik officieel begonnen. Het starterspakket van PS. food & lifestyle vond ik heel fijn, zo kan je al veel producten uitproberen. Ik merkte dat ik de eerste twee weken wel even moest inkomen, maar daarna ging het eigenlijk vanzelf. Naast het aanpassen van mijn voedingspatroon ben ik ook gaan sporten, bewegen onder begeleiding.

Mijn startgewicht was 98,4 kg en m’n lengte 1.61 m. Ik ben nu totaal 32 kg afgevallen en ik voel me super goed! Ik ben mijn coach onwijs dankbaar voor de goede begeleiding. Mijn levensstijl is compleet veranderd en dat vind ik fantastisch! Ik ben nu gezond bezig en gebruik de producten van PS. life om mijn gewicht te behouden.

Benefit Praktijk voor gewichtsbeheersing

"Het ging zo makkelijk, dat ik al snel mijn doel heb aangescherpt!"

Hilda Klip 63 jaar uit Herwijnen

Na een kennismakingsgesprek was het zover: op naar 6 kilo minder! Op mijn 62-jarige leeftijd, vond ik dat zelf wel voldoende. Het was heel fijn om wekelijks een gesprekje te hebben met mijn coach. Als ik in de loop van de week tegen moeilijkheden aanliep kon ik dat snel aan haar voorleggen, zo hielp ze mij het programma steeds verder eigen te maken.

Inmiddels ben ik geen 6, maar 19 kilo lichter. Het ging zo makkelijk dat ik na de 6 kilo besloot door te gaan. Mijn coach heeft me niet alleen goed geadviseerd en gesteund bij het afvallen, maar ook toen ik het na 18 kilo echt wel voldoende vond. Ik bleef namelijk maar afvallen en ook toen gaf ze mij hele goede, praktische adviezen.