Benefit Praktijk voor gewichtsbeheersing

Het Body Support voedingsprogramma leert je om op een verantwoorde manier met voeding om te gaan.

Met het voedingsprogramma Body Support ben je slimmer bezig. Of je nu wil afvallen, op gewicht blijven of het maximale uit je training wilt halen. Door een uitgekiend eetpatroon verbrand je meer, krijg je meer energie en blijf je beter in balans. Body Support is geen dieet het is een manier van opnieuw leren met voeding om te gaan.

Voedingsbegeleiding

Body Support ondersteunt bij een gezonde leefstijl.
Of je nu wilt afvallen, op gewicht blijven of het maximale uit je training wilt halen. Afvallen wordt gemakkelijker met de praktische tips, kant-en-klare boodschappenlijstjes en lekkere recepten.
Dit doe je niet alleen, maar samen met jouw eigen coach!

Het Body Support voedingsprogramma is geschikt voor iedereen die fit en vitaal wil zijn. Of je nu wil afvallen, juist in balans wil blijven of meer spieren en vorm wil krijgen, het is allemaal mogelijk. Het voedingsprogramma geeft je de handvaten om bewust met voeding bezig te zijn en je levensstijl echt te veranderen! Met behulp van jouw persoonlijke coach maak je een eetschema dat past bij jouw doelstellingen. De schema’s zijn gebaseerd op normale voeding waardoor het voor iedereen toegankelijk is.

Tijdens het programma kom je erachter wat jouw lichaam nodig heeft om je doel te bereiken, daarvoor heb je ook een persoonlijke coach en de mobiele applicatie. Met de eetdagboekjes en de caloriechecker is een eetschema volledig aan te passen, eten wordt weer leuk. Voer je eigen producten in bij de eetschema’s, leer en varieer.

Body Support gaat uit van het individu, iedereen is anders. De voedingsadviezen zijn persoonlijk en op maat gemaakt. Aan de hand van je lengte, gewicht, vetpercentage en leefpatroon wordt je energiebehoefte bepaald. Via je energiebehoefte worden er persoonlijke voedingsschema’s gemaakt die uitsluitend bestaan uit voeding die je in de supermarkt kunt kopen. Je krijgt iedere week een voedingsschema mee dat bestaat uit 7 dagmenu’s afgesloten met een boodschappenlijst waarop staat wat je de komende week nodig hebt. Deze kun je ook koppelen aan de Body Support App waarin je altijd al je gegevens bij de hand hebt en makkelijk eetboekjes kunt aanmaken, producten kunt vervangen en calorieën kunt checken van producten. Ieder dagmenu bestaat uit 6 eetmomenten, 3 hoofdmaaltijden en 3 tussendoortjes.

De meeste mensen willen een paar kilo kwijt, maar andere willen meer uit hun sport halen, een paar kilo aankomen of gewoon op een gezonde manier op gewicht blijven. Wat je reden ook is, met Body Support stel je zelf je doel vast en daar werk je alleen of samen met je coach naar toe.

Benefit Praktijk voor gewichtsbeheersing

Ben je benieuwd of heb je vragen? Neem contact op!