In 12 weken klaar voor de zomer!

Stap nu in op het 12 weken zomerprogramma. Iedere week een afspraak met mij als  coach, een nieuw weekmenu en e-books waarin je alles leert over een gezonde levensstijl.

Test landingpagina Rietje Afvallen in Sneek

Wil jij stralend en vol zelfvertrouwen de zomer in?

De zomer is weer in zicht! Lange zomeravonden, barbecues, terrasjes, vakantie en die vrolijke zomerse jurkjes die weer
uit de kast kunnen. Wil jij stralend en vol zelfvertrouwen de zomer in?

Stap dan nu in op het 12 weken zomerprogramma van PS. food & lifestyle!

 • In 12 weken klaar voor de zomer!
 • Persoonlijke begeleiding door mij
 • Leer alles over een gezonde levensstijl met het
  gratis leefstijlprogramma
 • Complete weekmenu’s met koolhydraatarme
  recepten en PS. food & lifestyle producten
12 weken Zomerprogramma - Benefit - Rietje Stienstra

Wendy's verhaal

Tijdens het PS. food & lifestyle programma ging ik aan de slag met een koolhydraatarm eetpatroon. Iedere week had ik een afspraak met mijn coach om de voortgang te bespreken, mijn vragen te stellen en vooruit te kijken naar de komende week. De eerste week vond ik heel erg zwaar. Na de eerste dag realiseerde ik me hoe verslaafd mijn lichaam was aan alle suikers die ik normaal gesproken binnen kreeg. Na twee weken begon mijn lichaam te wennen en ging het eigenlijk heel gemakkelijk.
Ik had dit niet alleen gekund en was daarom ook heel blij met mijn coach! De wekelijkse begeleiding vormde een stok achter
de deur. Ze gaf me een peptalk op de momenten dat ik het even niet meer zag zitten. Dat ik niet moest opgeven en het af en toe ook best een beetje ‘los’ mocht laten. Ze zorgde ervoor dat ik weer gemotiveerd de deur uitging.

Wil jij net als Wendy ook persoonlijk begeleid worden? Ik ben er voor je! Neem contact met me op en we gaan samen aan
de slag met jouw doelen en wensen!

Wil jij:

 • Afvallen onder persoonlijke begeleiding

 • Lekker, koolhydraatarm en eiwitrijk leren eten met PS. food &
  lifestyle producten + groenten, vlees en vis

 • Praktische weekmenu’s met handige boodschappenlijsten

 • Een gezond gewicht dat blijft

 • Én je levensstijl blijvend veranderen?