powerslim_logoPowerSlim is een door diëtisten ontwikkeld afslankprogramma dat je volgt onder persoonlijke begeleiding van een gecertificeerd PowerSlim voedingscoach. Rietje Stienstra is per april 2015 als gecertificeerd voedingsdeskundige in Sneek met Benefit Praktijk voor gewichtsbeheersing gestart.

Het programma kent 3 fasen met 6 eetmomenten per dag. In deze fasen bereik jij je streefgewicht en leer je van je Power Slim voedingscoach hoe je tot een evenwichtig voedingspatroon komt om ook op gewicht te blijven.

De speciale samenstelling van de koolhydraat arme en eiwitrijke PowerSlim producten zorgt ervoor dat het lichaam vet gaat verbranden en dat de spiermassa beschermd wordt. Behoud van de spiermassa zorgt voor een mooier silhouet maar houdt ook je stofwisseling op peil!

PowerSlim betekent niet minder eten, maar ànders eten.

Je hebt keuze uit meer dan 120 verschillende producten, variërend van muesli, stracciatella yoghurt, broodjes en repen tot pasta, heerlijke smoothies, desserts en zelfs ijs.

PowerSlim streeft naar producten met natuurlijke ingrediënten. Zo worden de huidige zoetstoffen bijvoorbeeld vervangen door o.a. Stevia. Ook bevatten de nieuwe PowerSlim producten minimaal 20g eiwit per portie. Dit zorgt voor een betere kwaliteit en nog betere resultaten.

Verder worden extra vezels toegevoegd voor een goede darmwerking, extra Kalium voor een goede bloeddruk en een goede energiehuishouding in de spieren en ten slotte Chroom dat een bijdrage kan leveren aan een stabielere bloedsuikerspiegel.

Bij de lunch en de avondmaaltijd voeg je een portie groente of rauwkost toe, en eventueel vlees of vis. De producten bevatten alle bouwstoffen die je lichaam nodig heeft, maar zeer weinig brandstoffen. Dit betekent dat het lichaam de vetreserves moet gaan verbranden om aan de benodigde energie te komen.

Je begint met een starterspakket met daarin 45 producten in verschillende smaken. Je kunt zo kennis maken met de producten en uittesten welke producten jij het lekkerst vindt.

In het starterspakket zit ook een brochure met uitleg en het PowerSlim kookboek met 14 handige voorbeeld weekmenu’s en meer dan 80 lekkere recepten. Na het starterspakket kun je zelf wekelijks je menu samenstellen met de producten die jij lekker vindt.

In tegenstelling tot crashdiëten, moet je bij PowerSlim juist eten om af te vallen. Ongeveer 6 keer per dag en om de 2,5 uur. Verbaasd? Probeer het maar en je zult het zien, duizenden mensen gingen je voor.

Zet die eerste stap nu en neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

 

Een Greep uit het PowerSlim Assortiment:

PS00001_PowerSlim-Starterspakket

Powerslim Starterspakket

PS00506_Muesli-chocolade-karamel

Muesli Chocolade Karamel

 

PS00639_Variatie-Repen-zonder-vlag

Variatie repen

PS00515_Lijnzaadbrood

Lijnzaadbrood

 

PS00450_Sojarijst

Sojarijst

PS00209_Variatie-Desserts

Variatie desserts

 

PS00642_Barbeque-snack

Barbeque snack

PS00319_Variatie-Dranken

Variatie dranken