Het succesverhaal van Jetske:

jetske-voornaNa jaren tobben met mijn gewicht, was ik er in juni helemaal klaar mee, ik kon wel smoesjes blijven verzinnen maar ik wilde naar een gezond gewicht en dat moest ik toch echt zelf gaan doen dat gaat nu eenmaal niet vanzelf.

De meeste diëten had ik al eens gedaan, maar nu las ik op facebook over PowerSlim, koolhydraat arm maar wel voldoende eiwitten om je spieren te behouden, daar kreeg ik een positief gevoel bij, gelijk maar een afspraak gemaakt bij Rietje Stienstra van Afvallen in Sneek.

Ondanks dat ik nog niet geheel overtuigd was, want ja de producten zijn erg prijzig, ging ik toch met een beginners tas naar huis om vast 3 dagen de producten uit te proberen, en na deze 3 dagen was ik gelijk al een aantal kilo’s kwijt, daar werd ik happy van en dit gaf de doorslag.

Ondanks de vakantie in Oostenrijk en alle verjaardagen en barbeques in de zomer, heb ik totaal geen moeite gehad om dit dieet, na ja dieet, zeg maar levenswijze vol te houden.

Ook de wintermaanden met stampotten heb ik niet gemist, zo heerlijk en gevarieerd zijn de producten van PowerSlim.

Met de kerstdagen was ik 25 kilo lichter en had mijn doel bereikt, ik had inmiddels mijn doel al vele malen bijgesteld, want ik ging in eerste instantie voor 10 kilo, na de kerst gestart met fruit toevoegen en inmiddels zit ik in de stabilisatiefase en ben sindsdien toch nog 2 kilo afgevallen.

Natuurlijk ben ik supertrots met dit resultaat en geniet van de vele complimenten die ik eigenlijk dagelijks krijg.

Ik had dit zonder begeleiding van Rietje niet gered en ben ook heel blij dat zij mij nog een jaar blijft begeleiden om op gewicht te blijven!

Ik kan PowerSlim iedereen aanbevelen!

 

 

 

powerslim-ervaring

Het succesverhaal van Klaske:

“32 kilo kwijt in 6 maanden”

Mijn naam is Klaske Pietersma en ik ben vorig jaar Bij Benefit Lifestyle Club met PowerSlim begonnen. Ik had alles al geprobeerd (shakes, pillen enz) toen ik dit een keer in een krantje zag staan en dacht, oké dit probeer ik nog, dit is m’n laatste hoop.

Als je begint krijg je een starters doos mee naar huis waar van alles in zit zodat je uit kan proberen wat je lekker vindt + een handig receptenboek, met m’n eerste weegmoment was ik al 3kg kwijt en dacht, zo dit …gaat mooi,4 weken later was ik al 9 kg kwijt dus dat ging super, ik bleef steeds afvallen en had nergens last van, geen hongergevoel en er goed omdenken wanneer je weer iets moest eten om de 2-2,5 uren qua maaltijden en tussendoortjes + 2 liter water per dag.

Toen ik begon was m’n gewicht 100 kg en nu 6 maanden later ben ik 32 kg kwijt en weeg ik 68 kg, zit nu ook weer lekker in m’n vel want dat overgewicht was ik spuug zat! Ik voel me er super bij en vind de PowerSlim producten hartstikke goed en nog lekker ook, en vooral die repen (daar ben ik “aan verslaafd” zeg maar),haha. Kortom PowerSlim is heel goed vol te houden en heel afwisselend qua producten, op het werk of bij mensen die me kennen krijg ik ook hele leuke reacties dat ik zoveel ben afgevallen en wat m’n geheim daarvan is en dat doet je goed natuurlijk! Dus ik zal een ieder die wil afvallen PowerSlim aanraden!

Groetjes Klaske

 

Het succesverhaal van Nelleke:

Knipsel-Nelleke-VOOR-en-NA-2

Na veel pogingen in het verleden van afvallen en weer aankomen, was het mij nooit gelukt om onder de 100 kilo te komen. Het was nu tijd om met Power Slim te beginnen, dit naar aanleiding van een vriendin,  die hier al mee was begonnen. Na een gesprek met Rietje, van Benefit Lifestyle Club, waar ik al jaren sport en ook al heel lang bij haar wekelijks op de weegschaal sta, ben ik eind augustus begonnen met Power Slim. Na een aantal weken was ik al vele kilo’s afgevallen en kwam na heel veel jaren weer onder de 100 kilo te staan, wat mij weer veel kracht gaf om door te gaan. Ik voel me nu veel fitter en veel zekerder. Met dit dieet krijg je ook genoeg te eten, elke dag 6 eetmomenten. Dit is goed vol te houden. Er waren wel momenten dat het wat minder ging, maar dan keek ik even naar mijzelf in de spiegel, om te zien hoe mooi ik was afgevallen en dat gaf mij weer de kracht om door te gaan. Sinds kort ben ik ook meer gaan sporten, waardoor het afvallen weer wat sneller gaat.

Ik ben super blij met het resultaat en met mijn nieuwe lichaam. De reacties zijn overweldigend en ik vind het super dat ik nu gezond en fit ben. Ik raad iedereen aan om Power Slim te volgen en dan gezonder te leren leven!

Nelleke

 

Het succesverhaal van Rick:

“Ik voel mij 10 jaar jonger”

Ieder jaar naarmate je ouder wordt “sluipen” de kilo’s ongemerkt er aan. Inmiddels 50 jaar vond ik dat dit toch wel moest veranderen. Afgelopen zomer was voor mij de druppel. Twee weken vakantie en een broekmaat groter besloot ik dat dit anders moest. Door mijn redelijk zwaar werk kreeg ik klachten van de knieën door het veelvuldig oppakken van gereedschap van de vloer. Doordat de buik wel wat in de weg gaat zitten begin je de knieën te verdraaien, en dan hoef je niet lang te wachten voor de eerste klachten komen.

Via mijn sportschool Benefit zag ik de kans om met behulp van Rietje en PowerSlim en tot nu toe als eerste en enige man het gevecht met de kilo’s aan te gaan. Met behulp van 5 PowerSlim eetmomenten per dag was het mogelijk om echt met kilo’ s per week af te vallen zonder daar met een hongerig gevoel mee rond te lopen.

Het is wel even wennen om de recepten op de rit te krijgen, maar met veel groente, mager vlees en PowerSlim producten erbij is dit allemaal prima te doen en het geeft een heerlijk resultaat. Naarmate je langer bezig bent met je voeding wat je wel en niet mag eten begint dit wel een gewoonte te worden, nu inmiddels 6 maand verder en bijna 30 kg lichter, van kleding maat 64 naar 58 en van broekmaat 44 naar 36 is dit wel een prima resultaat.

Ik voel mij 10 jaar jonger door het streefgewicht wat ik inmiddels heb bereikt en probeer vast te houden. Nu is het met behulp van sporten en bewust zijn van wat je eet en drinkt wel de bedoeling om je streefgewicht vast te blijven houden, wat prima lukt overigens. En dan heb je natuurlijk ook de stok achter de deur om elke week de metingen te laten doen in de sportschool Benefit. PowerSlim producten zijn er in diverse smaken en soorten te verkrijgen, je kunt er een prima ontbijt, lunch en avondeten van maken. Het enige minpuntje vind ik dat er wel een erg vrouwelijk tintje aan PowerSlim hangt. Ik als man had er een wat stoerder imago aan willen hangen.

Kortom, een perfecte manier om af te vallen met behulp van PowerSlim en Benefit Lifestyle Club.

Rick Douma.